dilluns, 25 de maig del 2020

PATATES AL FORN ESPECIADES

Els diumenges a casa hi ha més temps per cuinar i fer servir el forn per això unes de les receptes estrella són aquestes patates especiades fetes amb pell. Són patates de casa, acabades de collir i sense cap tipus de producte tipus fertilitzant, plaguicida... casi les podríem anomenar ecològiques, biològiques...




Ingredients:

 6 patates mitjanes
Sal
1-2 fulles de llorer
3-4 alls
50 ml d'aigua
50 ml de vi blanc
50 ml oli d'oliva verge extra
 2-3 bitxos
pebre negre en gra
herbes aromàtiques
orenga
curry
romaní
pebre vermell



Encenem el forn a 200º
Rentem molt bé les patates i les tallem a daus.
En un motlle apte per forn posem les patates i la resta d'ingredients i ho barregem tot molt bé. 
També es pot fer servir una bossa pel forn, però no queden tan rostides.
Enfornem a 200º uns 35-40 minuts depenent de la mida de les patates! Punxem una patata per comprovar si està cuita i servim.


Espero que us agradi!

diumenge, 10 de maig del 2020

PASTÍS DE FORMATGE

Un altre pastís de formatge! Més fàcil no pot ser! Es un clàssic a casa! Es pot fer amb una base de galetes, amb melmelada per sobra, afegint panses .... però a casa el fem bàsic pel dia a dia i més elaborat si l'hem de compartir amb els amics!
Poso la recepta ja que la meva cosina Emma m'ha demanat una recepta fàcil i bona per fer ara que té temps!!!
Es d'aquells pastissos que a les persones que no els hi agrada cuinar, mesurar, enfornar... no tenen excusa per no fer-lo!



Ingredients:
3 ous
2 iogurts
9 cullerades de sucre
2 cullerades de Maizena
1 tarrina de formatge tipus Philadelphia





Posem tots els ingredients en un bol, barregem amb el minipimer i posem en un motlle que ens agradi per després servir-lo.
Escalfem el forn a 180º i enfornem uns 35 minuts.
Més fàcil impossible no?



Espero que us agradi!!!