Avui us porto una recepta tal com me la van
passar ja que no he fet cap modificació i va quedar molt, molt bo. Les fotos no
fan justícia a l’aroma, el gust, la textura... va quedar perfecta. La meva
filla m’ha “recomanat” que no el torni a fer ja que ha de fer grans esforços
per no menjar-se’l tot d’una vegada!!! Jajajaja
Espero que el proveu i em digueu que us sembla!
Espero que el proveu i em digueu que us sembla!
A veure que us sembla!
BROWNIE
Ingredients: (per unes 6 persones)
150g de xocolata de cobertura
100g de nous
225g de sucre (a mi m'agrada sucre moreno)
125g de mantega
3 ous
120g de farina
30g de cacau en pols
1 culleradeta de llevat
1 polsim de vainilla
Preparació:
Posa els ous i el sucre en un bol i batre-ho amb el batedor elèctric fins que quedin espumosos i doblin el seu volum. Fondre al microones la xocolata amb la mantega i barrejar bé fins que quedi homogeni. Afegir aquesta mescla als ous batuts. Incorporar la farina, el llevat, el cacau tamisats i la vainilla. Finalment, incorporar les nous una mica picades. Abocar-ho dins el motlle untat amb mantega o amb paper de cuinar. Coure-ho uns 25 minuts a 180º, depenent del forn aquest temps pot variar.
Ingredients: (per unes 6 persones)
150g de xocolata de cobertura
100g de nous
225g de sucre (a mi m'agrada sucre moreno)
125g de mantega
3 ous
120g de farina
30g de cacau en pols
1 culleradeta de llevat
1 polsim de vainilla
Preparació:
Posa els ous i el sucre en un bol i batre-ho amb el batedor elèctric fins que quedin espumosos i doblin el seu volum. Fondre al microones la xocolata amb la mantega i barrejar bé fins que quedi homogeni. Afegir aquesta mescla als ous batuts. Incorporar la farina, el llevat, el cacau tamisats i la vainilla. Finalment, incorporar les nous una mica picades. Abocar-ho dins el motlle untat amb mantega o amb paper de cuinar. Coure-ho uns 25 minuts a 180º, depenent del forn aquest temps pot variar.
Decorar amb xocolata fusa, fruites...
Espero que us agradi!