I avui un altre pa, aquest ben digestiu i bo per aquests dies que segur que fem una mica d'excesos.
Com ja veieu a la recepta el faig amb la panificadora i moltes vegades fins hi tot la programo i em desperto amb aquella oloreta a pa cuit que és una delicia pels sentits!!!
PA DE FARINA INTEGRAL D’ESPELTA AMB LLAVORS (panificadora)
Com ja veieu a la recepta el faig amb la panificadora i moltes vegades fins hi tot la programo i em desperto amb aquella oloreta a pa cuit que és una delicia pels sentits!!!
PA DE FARINA INTEGRAL D’ESPELTA AMB LLAVORS (panificadora)
Ingredients:
300 ml d’aigua mineral
3 cullerades d’oli d’oliva extra verge ecològic
500 g de farina integral d’espelta ecològica
5-7 g de sal
1 sobre de llevat per a pa
llavors de pipes de gira-sol ecològiques i sèsam
torrat
Posem a la cubeta de la panificadora l’aigua,
l’oli, la farina, en un costat la sal i a l’altre el llevat, programem pa
integral, 1000 g, torrat i apretem el botó de posada en marxa!
A la meva panificadora són 3h. 35 minuts. Una vegada ha pastat la massa més o
menys al minut 2h 21 minuts la màquina avisa per afegir les llavors.
Després només ens queda esperar i ja tenim un
pa ben digestiu!!!