Aquest pastís el vaig veure ja fa uns dies en el bloc de la Comoju el vaig veure tan fàcil de fer i tan atractiu a la vista que no m'ho vaig pensar dues vegades i el vaig fer.
A més a més ja sabeu com m'agraden els pastissos que porten poma!!!
Bé, espero que us agradi i el proveu de fer i així també sorprengueu els vostres!!!
Ingredients:
250 g de farina
2 cullerades de sucre
1 sobre de llevat de forner
½ culleradeta de sal
30 g de mantega pomada
180 ml. de llet tèbia
2/3 pomes a làmines
50 gr. de mantega pomada
Sucre i canyella
Preescalfem el forn a 180º.
Barregem els
ingredients secs, la farina, el sucre, el llevat i la sal. Després afegim la
mantega pomada i la llet tèbia.
Amassem fins
que estigui tot ben barrejat i quedi una massa bona d’estirar.
Deixem reposar
dins un bol fins que augmenti el doble.
Passat el
temps tornem a amassar i estirem la massa.
Anem tallant
tires d’uns 3 cm per anar envoltant el motlle començant des del centre.
Entremig de
les tires anem posant les làmines de poma.
Anem fent
cercles fins acabar la massa i les pomes.
Deixem reposar
uns 30 minuts.
Enfornem amb
el forn calent uns 30 minuts.
Mentre en un
bol barregem els 50 g de sucre i una culleradeta de canyella.
Espero que us
agradi!