Avui una recepta de cullera! Poc a poc comença
a entrar la tardor per aquestes terres i que millor que una crema de verdures i llegums
per sopar!
Per variar una mica i després de veure una
recepta en el llibre de la thermomix m’he decidit i l’he feta de manera
tradicional perquè veieu que fàcil que és.
Pocs ingredients, poc temps i molt de sabor!
CREMA DE PÈSOLS
Ingredients:
50 g d’oli
1 ceba
2 porros
500 g de pèsols congelats
½ l de brou de verdures
Ofeguem la ceba i els porros tot tallat a
trossets amb l’oli. Quan ja estan transparents afegim els pèsols congelats i el
brou de verdures i deixem coures uns 10 minuts fins que els pèsols estiguin
tous.
Rectifiquem de sal i triturem tot molt bé.
Per acompanyar podem posar torradetes de pa,
pernil salat passat pel microones*, formatge parmesà...
Espero que us agradi!
* Entre dues fulles de paper de forn posem el
pernil i coem a cops de 30 segons fins que ens agradi la textura cruixent!.