divendres, 29 de gener del 2021

CREMA DE COLIFLOR

Com ja us he explicat moltes vegades, a casa tenim hort i ara és temps de coliflor, bròquil, cols... i avui m'he animat a preparar aquesta crema de coliflor que amb 3 ingredients tens un bon primer plat i encara que no us ho cregueu no te gens de gust a coliflor!!! Avís pels que només sentir la paraula coliflor ja arruguen el nas!!!
Queda una crema molt suau, amb una textura molt fina i agradable!

Ingredients:
 1 coliflor d'aproximadament 700 g
1/2 ceba
1/2 porro
1 litre d'aigua
200 ml de llet
sal, pebre, nou moscada







Tallem la ceba i el porro a la juliana i ofeguem amb poc oli.

Afegim la coliflor tallada a floretes i el litre d'aigua.

Deixem que cogui aproximadament uns 30 minuts.

Una vegada passat el temps triturem amb el minipimer i afegim uns 200ml de llet ( segons la textura que ens agradi posem més o menys llet), sal, pebre i nou moscada i deixem coure 2-3 minuts sense que arrenqui el bull.

Per servir, decorem amb julivert, pebre vermell i un rajolí d'oli verge.



Espero que us agradi!