Fa molts de dies que no publico res de res i no es que no cuini però...Avui us porto un petit caprici que he fet per dinar, tan pot ser un aperitiu, un primer plat o fins hi tot un segon la qüestió és que és fàcil de fer, entretingut de menjar i acostuma a agradar a tothom! Va molt bé per portar a dinars amb els amics i així parlar i menjar ben entretinguts.
CLOÏSSES A LA MARINERA
1 k de cloïsses
100 g de tomàquet triturat
1 ceba
1 all
100 ml de vi blanc
1 fulla de llorer
1 guindilla (opciona)
1 guindilla (opciona)
Julivert
Tallarem la ceba ben petita i la sofregirem
amb molt poc oli, quan comenci a agafar color afegirem el tomàquet triturat i després
d’uns minuts afegim l’all i julivert ben talladet,
Deixem que cogui una estoneta i afegim el vi
blanc, la fulla de llorer i sal i pebre.
Després posem les cloïsses i deixem que s’obrin
coent-les a foc baix.
Espero que us agradin!