Aquesta coca que us presento la vaig fer fa uns dies per portar-la a casa d’uns amics. Com que ja havia preparat una de tomàquet i una de sofregit em vaig decidir per fer-la amb crema. És una coca que es pot adornar amb fruita, melmelada, crema o fins hi tot sobrassada i queda boníssima!!! Si no voleu posar res de res, s’empolsima amb sucre llustre i ja està!!!
Ingredients:
180 g de llet
150 g de sucre
60 g de llevat de Forner
80 g de mantega
40 g de seu (llard)
2 ous
300 g de farina normal
300 g de farina de força
100 g de sucre
500 ml de llet
25 g de Maizena
3 ous
Canyella en pols
Fem la crema pastissera, posant tots els ingredients en el got de la thermomix i programar 7 minuts a 90º i velocitat 4. Deixar refredar en un bol tapada amb un paper film o dins la mànega pastissera.
Escalfem el forn a 160º.
Per fer la coca posarem la llet i el sucre en el got de la thermomix i programarem 2 minuts a 37º i velocitat 5.
Després afegim el llevat, la mantega, el seu i els ous i ho barregem 15 segons a velocitat 4.
Després afegim la farina normal i barregem 15 segons a velocitat 5.
Després afegim la farina de força i programem 2 minuts a velocitat “espiga”. Deixar pujar dins el got.
Una vegada ha pujat la traiem i l’estirem a sobre una safata del forn i la deixem pujar. Quan ja ha pujat posem la crema pastissera i l’enfornem amb el forn calent per espai de 25 minuts.
Empolsimem amb sucre llustre.
Espero que us agradi!