Avui us presento unes postres molt fàcils de fer i que donen molts bons resultats!.
Resulta que l'altra dia venien uns quants amics a fer el cafè i vaig voler fer unes coques variades tipus magdalenes, pa de pessic... però de presència eren moníssimes però quan vaig fer el primer tall per acabar d'adornar i presentar en racions individuals quina va ser la meva sorpresa que no van quedar prou cuits o més ben dit van quedar una mica com .... raros!!!
Llavors vaig haver d'improvisar unes altres postres ràpidament i vaig fer unes coques de fruites que van agradar molt!!!
Em vaig fer de tres farcits diferents però no vaig tenir temps de fer les fotos reglamentàries i l'altre dia en vaig tornar a fer pels de casa i avui us en presento una!!!
Finalment, van insistir en provar allò que no havia sortit prou bé a la vista però com que de gust estava prou bo també va desaparèixer!!!
Bé tinc uns amics.......... són el millor!!!!!
PASTA FULLADA AMB FRUITES
1 làmina de pasta fullada
Crema pastissera:
100 g de sucre
500 ml de llet
50 g de maizena
3 ous
1 cullerada de sucre vainillat
Fruites com fresons naturals
El primer que hem de fer és la crema pastissera perquè ha de
refredar.
Per fer la crema pastissera treballem els ous amb el sucre
fins
obtenir una barreja fina, després afegim la Maizena i finalment
afegim la
llet calenta que podem haver aromatitzat amb canyella o vainilla i no parem de
remoure
fins que arrenqui el bull. Llavors la traiem del foc i continuem
remenant una estoneta més. Reservem
dins la màniga pastissera fins el moment de
fer·la servir.
Encenem el forn dalt i baix amb ventilador a uns 200º
Tallem la làmina de pasta fullada en tres o quatre
rectangles segons la mida que volguem.
Pintem amb ou i posem una capa prima de crema pastissera que
ajudarà que en el moment de coure la massa central no pugi.
Coem la massa uns 10 minuts aproximadament.
Deixem refredar i tornem a posar crema pastissera a cada
rectangle i les fruites que haguem escollit.
Finalment podem pintar amb gelatina neutra,
Espero que us agradin!