I avui un altre pa del llibre “Panes creativos”
a quin més bo!!! Estic fent una feinada provant les receptes i la veritat és que
totes les que he provat són magnifiques!
Avui us presento un pa dels d’abans,
saborós, nutritiu, agradable...
PA DE SÈGOL AMB FRUITS SECS
350 g de farina de força
150 g de farina de sègol
150 g de llet
150 g d’aigua
20 g d’oli
10 g de sal
15 g de llevat
Fruits secs: nous i pipes o nous i panses
Sèsam per decorar
Tant fàcil com l’altre es barregen tots els
ingredients sense els fruits secs fins tenir una massa homogènia. Llavors
afegim la quantitat de fruits secs que ens agradi ( a la recepta original posa
250g). Deixem reposar uns 10 minuts i llavors el posem en un motlle de
plum-cake.
Deixem que reposi fins que pugi el doble.
Escalfem el forn a 210º i l’enfornem uns 20
minuts..
Està boníssim tant amb dolç com amb salat!