![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOFJogst-bHnkh6mc6bqm2GXrublG3U9-GQ1OP4lKtMhWp7eVxwSTS8zRA1siHxgz4pp02x8vEK676RV_TVeKy2rNgxQ7Db5lDvyuY6143IHlGoE4vjTCtJjvGfknUALcx5N8RYlz65ws/s200/bra%C3%A7+de+gitano+amb+fresons+1.jpg)
A casa casi cada cap de setmana hi ha algun dinar o sopar i sempre preparo alguna cosa que els hi pogui agradar.En aquesta ocasió vaig aprofitar la recepte del braç de gitano per omplir-lo amb els primers freses de la temporada.
BRAÇ DE GITANO FARCIT DE NATA AMB MADUIXES
Ingredients
Braç de gitano
3 ous
100 grs de farina
100 grs de sucre
1 culleradeta de Royal
Farcit
500 ml de nata per muntar
Maduixes
Barrejar els rovells amb el sucre fins que quedi una crema fina, afegir la farina amb el llevat i després les clares muntades a punt de neu.
Posar paper de forn a la safata del forn i escampar la pasta que quedi amb un gruix per tot igual. Enfornar a foc fort 200ºC uns 8-10 minuts.
Just treure’l del forn girar-lo a sobre el marbre i treure-li el paper de forn, tapar-lo amb un drap de cuina per conservar la humitat.
Una vegada freda s’omple amb la nata muntada i les maduixes amb una mica de sucre per donar un punt dolç.
Espero que us agradi!!!
BRAÇ DE GITANO FARCIT DE NATA AMB MADUIXES
Ingredients
Braç de gitano
3 ous
100 grs de farina
100 grs de sucre
1 culleradeta de Royal
Farcit
500 ml de nata per muntar
Maduixes
Barrejar els rovells amb el sucre fins que quedi una crema fina, afegir la farina amb el llevat i després les clares muntades a punt de neu.
Posar paper de forn a la safata del forn i escampar la pasta que quedi amb un gruix per tot igual. Enfornar a foc fort 200ºC uns 8-10 minuts.
Just treure’l del forn girar-lo a sobre el marbre i treure-li el paper de forn, tapar-lo amb un drap de cuina per conservar la humitat.
Una vegada freda s’omple amb la nata muntada i les maduixes amb una mica de sucre per donar un punt dolç.
Espero que us agradi!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada